Filosofia scutecelor de bumbac (X) – Scutecul Popolini EasyFix – avantaje si dezavantaje

Popolini EasyFix este un scutec ce combina ideea de All-in-one si ideea scutecului cu buzunar. De ce? Pentru ca este un scutec All-in-one, dar care are si un buzunar, creat pentru a tine umezeala departe de funduletul bebelusului. Materialul din care este facut buzunarul nu este un bun absorbant, astfel ca urina merge spre straturile din interior si nu intra in contact cu funduletul bebelusului.

In interior, scutecul are si un alt strat absorbant, deci nu doar insertul care se baga in buzunar este cel care retine umezeala. Acest lucru il face sa poata fi folosit pentru noapte, pentru cresa si pentru calatorii, fiind un scutec setos :P. Dezavantajul este ca se usuca destul de greu.

Impresia pe care am avut-o atunci cand l-am vazut prima data a fost ca este foarte frumos, unul dintre cele mai dragute scutece pe care le avem – cu imprimeu cu omizi.

Este un scutec disponibil pe marimi – deci acesta nu creste odata cu bebelusul. In schimb, este foarte usor de folosit – la fel ca un scutec de unica folosinta. Sistemul sau de prindere este cu capse, ceea ce nu este neaparat un dezavantaj, insa noi preferam scutecele care au arici in talie, pentru ca pot fi reglate mai precis.

Cu acest scutec trebuie sa aveti grija si la hainute pentru ca face funduletul destul de mare, deci amortizeaza bine cazaturile .

EasyFix vine cu insertul inclus, singurul lucru care va mai trebuie este folia de celuloza care se arunca atunci cand bebe are scaun. Are un pret foarte atractiv pentru un scutec All-in-one.

P.S. In curand aduc lamuriri suplimentare despre scutecele cu buzunar. Multumim Cristina 🙂

Lasă un comentariu