Gustare de vara

Saptamana asta am mancat asa ceva aproape in fiecare zi, dar inca nu ne-am saturat. Bunica mea care probabil a dat drumul la aragaz in fiecare zi a existentei ei spune mereu ca vara nu se porneste aragazul :)) Pentru asa ceva va trebuie doar blender.

Aveti nevoie de:

-un avocado bine copt;

– un catel mare de usturoi sau doi mici;

– zeama de la o jumatate de lamaie;

– 3 lingurite de susan;

– sare si piper dupa gust.

Toate se dau prin blender, iar pasta obtinuta se intinde pe felii de paine prajita, pe painici raw sau pe ce va place voua. Se poate folosi si pentru umplut rosii sau chiar oua. Avocado contine grasimi sanatoase pe care este bine sa le mancam in fiecare zi.

Ca sa intelegeti cat de buna este aceasta crema va spun doar ca in cele 30 de secunde cat am plecat din bucatarie sa iau telefonul pentru a face o poza acestui sandvis, Dinu era deja in picioare pe un scaun si incerca sa linga crema de pe felia de paine fara sa o ia insa de pe masa🙂

P.S. Stie cineva de unde se poate cumpara avocado bio sau oricum o sursa mai buna? Cele venite pe vapor si coapte in punga nu au valoare nutritiva prea grozava…

Concursul nostru este inca in derulare, va puteti inscrie oricand. Detaliile de participare sunt AICI!

2 Răspunsuri so far »

  1. 1

    […] Il urmaresc de ceva vreme si daca as avea si mai mult timp liber as incerca mai mult decat gustarea de vara cu avocado! Dar de ati auzit? Acum sigur da! […]

  2. 2

    retete_ina said,

    foarte bun,sigur voi face,o zi buna


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: