Ecomami

Ca mame, in fiecare zi ne gandim cu sa ne crestem copii. Ce sa le oferim pentru a le asigura pe termen lung sanatate, longevitate, viata armonioasa. Nu toate lucrurile depind de noi, mamele, insa in primii ani de viata noi avem cea mai mare responsabilitate.  Noi decidem cum ne hranim copii, ce microclimat le cream, daca si cum ii protejam de substante toxice care ne-au invadat cu totul si pe care le gasim in alimente, scutece, haine pentru copii, jucarii, produse cosmetice sau detergenti .

Ecomami  este in primul rand un concept de autoresponsabilizare. O incercare de a deveni  mame eco, de a invata alte mame si tati sa devina eco si de a ne creste copii in spiritul eco.  

Ecomami inseamna dragoste si respect pentru copii nostri, pentru famiile noastre si, de ce nu, pentru natura.

2 răspunsuri so far »

  1. 1

    Buna EcoMami! Imi place mult initiativa ta, mai ales pentru ca de un an si trei luni sunt fericita mamica a unor baietei gemeni absolut minunati. Recunosc ca inainte sa am tangente cu parenthood-ul, nu puneam mare pret pe lucrurile de genul asta, insa din perioada de sarcina am inceput din ce in ce mai mult sa fiu interesata. Mi se pare o responsabilitate foarte mare aceea de a fi parinte si trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa oferim tot ce e mai bun si mai sanatos copiilor nostri, avand in acelasi timp respect si pentru natura. Deci clar like din partea mea 🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: