Castigatorii concursului

Concursul nostru cu superpremii a luat sfarsit aseara la ora 24.00. Asa ca este momentul sa anunt castigatorii:

1. Blogul   alexiaignat.wordpress.com a fost cel care a trimis cele mai multe clickuri catre magazinul nostru timp de o luna de zile (129). Ca sa va rasplatim efortul, sper sa va bucurati de wrapul tesut din bumbac organic de la Lotties!

2. La mica distanta de primul loc s-a clasat blogul http://www.meitaibebe.ro  (118).

Premiul pe care il veti primi va fi un scutec refolosibil Lotties din bumbac organic, impreuna cu insertul sau, si un chilotel de protectie din PUL.

3. http://blogulmeumediocru.blogspot.com/ a intrat mai tarziu in concurs, dar primeste si el un premiu constand tot in scutecel de la Lotties si protectie de scutec.

Castigatorilor le urez sa se bucure de produse si sa le foloseasca! Pentru a le putea trimite premiile, ii rog sa imi scrie cate un email care sa contina numele complete si adresele,  la parinte.eco@gmail.com.

Urmatorul concurs la care Ecomami va da premii se va intampla la emisiunea BebeMagia de la TVR1, insa urmeaza sa va dau toate detaliile atunci cand va fi cazul 🙂

Aici gasiti poza Google Analytics care a dat clasamentul: ConcursEcomamiBlog

4 răspunsuri so far »

  1. 2

    Ancuţa said,

    wowww Suntem pe locul II! Multumim mult Eco Mami!!! Abia asteptam sa incercam scutecelul, mai ales ca acum suntem in perioada de trecere exclusiv pe olita (dar mai avem mult de lucrat )! O sa ne fie de mare folos! Mi-ai facut ziua mai luminoasa, Eco Mami! Iupiiiiiiiii!!!! Suntem printre castigatori!!!!

  2. 4

    Ancuţa said,

    Multumim! Amalia mea are deja 12,9 kg! Oare o sa i se potriveasca?


Comment RSS · TrackBack URI

Lasă un comentariu